LIVRAREA PRODUSELOR NOASTRE

   Timpul estimat de livrare al produselor este intre 3-5 zile lucratoare, din momentul in care primesti confirmarea comenzii pe e-mail, cu exceptia situatiei in care in timpul confirmarii comenzii a fost specificat un alt termen de livrare. Acest termen este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09.00 – 17.00. Comenzile plasate in zilele de Sambata si Duminica vor fi procesate Luni, in ordinea primirii lor.
Durata de livrare a unui produs nu va depasi 30 de zile de la primirea comenzii. Daca nu putem efectua livrarea in termenul de livrare de 30 de zile, te vom informa prin e-mail. Vei putea opta pentru o prelungire a perioadei de livrare de inca 30 de zile.
 
Costul transportului:
Pentru comenzile parchet laminat costul transportului este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 700 RON pe tot teritoriul Romaniei . Pentru comenzile mai mici de 700 RON se percepe o taxa fixa de 70 RON oriunde pe teritoriul Romaniei.
Plintele din lemn beneficiaza de transport gratuit doar pentru comanda impreuna cu parchetul stratificat , in caz contrar se vor calcula taxe de transport separate.
La comenzi mai mari de 1 palet de parchet stratificat  , livrarea este gratuita. Pentru comenzile de pana in 1 palet de marfa costului livrarii va fi anuntat de catre vanzator catre client.
Modalitate de plata : Prin virament bancar ,  100% in avans.